Tapéta gyerekszobába – Nyuszis (Öntapadó)

12 490 Ft

Varázsolj egy csodálatos, nyuszis szobát a család legújabb tagjának! Tuti, hogy gyermeked is imádni fogja ezt a tapétát, mert ezeknek az édes nyusziknak nem lehet ellenállni!
1 tekercs mérete: 50 cm x 280 cm

Cikkszám: BT-86587-1 Kategória: Címkék: ,

További információk

Tömeg150 g

Leírás

Egy igazán aranyos tapétát keresel? Szuper, már meg is találtad! 😉 A nyuszis tapétát gyermeked is biztosan imádni fogja, hiszen annyira cuki, hogy még Mi is elfogadnánk!

A tapéta egy szuper, nagy méretű beltéri dekoráció, mellyel akár teljes falrészeket vagy falakat díszíthettek, tehettek hangsúlyosabbá otthonotokban. Remekül passzol bármelyik szobába, így a gyerekszobát is feldobhatod velük!

A tapéta alapvetően határozza meg egy helyiség hangulatát, ezért rendkívül fontos, hogy milyet választunk belőle.

Bármilyet is keresel, webshopunkban biztosan megtalálod! Kínálatunkban szerepel minden stílus, az egészen letisztult daraboktól a részletgazdag, színes tapétákig. Egy dolog viszont közös bennük: csakis prémium minőségű, időtálló darabok.

Ha esetleg mégsem vagy elégedett az általunk küldött termékkel, ne aggódj! 30 napig garanciát vállalunk rá, igény szerint vagy visszautaljuk a termék árát, vagy pedig kicseréljük azt.

Használat

Hogyan rakd fel a tapétát?

A tapétáink rendkívül egyszerűen telepíthetőek, saját kezűleg is könnyedén felrakhatóak.

A legfontosabb az előkészítés, hiszen ez az alapja az egész folyamatnak.

A frissen mázolt falfelületeknek teljesen száraznak, a falaknak és a mennyezetnek pedig tisztának, száraz­nak és simának kell lennie. Végezz egy gyors ellenőrzést a falakon, hogy nem maradt-e egyenetlen felület, ami a tapétázás hatékonyságát csökkentené, és ha találsz ilyet, csiszold le közepes finomságú csiszolópapírral.

Minden esetben sarokból, vagy ablak mellől kezdd el a tapéta felragasztást, ha teljes falfelületre tervezed feltenni. Tapétánk 52 cm széles, ezért 50 cm-t mérj ki a saroktól, és a kapott pontot vízmérték segítségével vezesd le függőlegesen. Így nem kell attól félned, hogy a tapétád görbén halad majd. Garantáltan függőleges eredményt fogsz kapni.

Elérkeztünk a tapéta felrakásához. A tapéta szélét illeszd az előbbiekben kijelölt vonalhoz és helyezd fel a tapétát. Ha az adott szél kellő pontossággal illeszkedik a támpontunkhoz, akkor a tapétát középről a két szél felé haladva tapétázókefével úgy simítsd a felületre, hogy ne maradjon alatta levegő. Miután a második lapot kellő pontossággal felragasztottuk, azután a két tapéta illeszkedési pontját varrathengerrel eldolgozzuk. Folyamatosan ellenőrizd a ragasztást, és ha a tapétával kapcsolatban bármilyen hibát tapasztalsz azt jelezd Nekünk!

Jellemzők

Mit érdemes tudni a termékről?

Prémium minőségű, tartós, non vowen (nem szőttes anyagú) termék. FSC alapanyag, tehát fenntartható gazdálkodásból származik.

A festék bababarát, így bármilyen beltéri környezetben használható, akár óvodákban, bölcsődékben is.

Mérete: 50+2 cm × 280 cm