Házhoz szállítás díjszabása

  • Előreutalás esetén 2 199,-Ft / csomag (Bruttó ár)
  • Utánvét esetén 2 594,-Ft / csomag (Bruttó ár)
  • Bruttó 15 000,-Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díjmentes

Szállítási határidő

A várható kiszállítási idő a megrendelés visszaigazolásától számított 2-4 munkanap. Forgalmasabb időszakban a szállítási idő megnövekedhet néhány nappal. Ha ennél is rövidebb időn belül szeretnéd megkapni a csomagodat, válaszd opcióként az 1 napos kiszállítást. Ennek plusz költsége 3000,-Ft / csomag.

Házhoz szállítási információk

A Kismókus webáruházunkon keresztül beérkezett megrendeléseket a MPL és Fuvar.hu futárai kézbesíti, amely egy országos lefedettségű csomaglogisztikai szolgáltató, csomagkövetési opcióval. Tehát bármikor megnézheted éppen merre jár várva-várt csomagod. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-18:00 óra között, a pontos időpontról a csomag feladását követően érkezik tájékoztatás.

Tipp: Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, rendelési-, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő további kérdések esetén az alábbi elérhetőségeinken tudsz elérni Minket:

E-mail: hello@kismokus.com