Babát vársz vagy már meg is érkezett Hozzátok az új családtag?
Akkor egy izgalmas utazás előtt állsz, ami sok-sok élményt és szép emléket tartogat számodra! Oldalunkon megtalálhatod a legújabb baba- és kismama termékeket, amelyekre szükséged lehet ebben a csodálatos időszakban, legyen szó letisztult, igényes dekorációról, praktikus, a mindennapokban is használatos babaholmikról vagy minőségi babaruhákról.

Esetleg még keresed a tökéletes ajándékot, amit az újdonsült anyukának és apukának adhatsz, vagy a keresztlányod/keresztfiad szeretnéd meglepni?
Biztosak vagyunk benne, hogy bármit választasz webshopunkból, hatalmas örömet fogsz szerezni Nekik!

Kíváncsi vagy arra, hogy melyik termékek állnak legközelebb a szívünkhöz? Megosztjuk Veled ezt a kis kulisszatitkot!
Úgy gondoljuk, hogy a legkülönlegesebb ajándékok egyértelműen a baba poszterek, hiszen egyedi, személyre szabott ajándék mindenkinek.

Mindemellett szakszerű tanácsokat, tippeket és hasznos történeteket is olvashatsz a Kismókus újonnan induló blogján.
Az anyaság és az apaság minden boldogsága és öröme ellenére, kemény munka is: rengeteg új kihívással, megannyi új helyzettel és kérdéssel szembesülsz, ráadásul folyamatosan igyekszel mindent a lehető legeslegjobban csinálni.

A Kismókus blogjának célja, hogy minél egyszerűbbé és könnyedebbé tegye számodra ezt a csodálatos időszakot, hogy csak az igazán fontos pillanatokra tudj koncentrálni!

Kövess minket Facebook-on és Instagram-on is, hogy az elsők közt olvasd a bejegyzéseinket és a lehető leghamarabb értesülj akcióinkról!

Alapértékeink

6 érv a Kismókus webáruház mellett…

1

Mi is szülők vagyunk!

Mi is átéltük azt a rengeteg boldogságot és megannyi kihívást, ami egy gyermek cseperedésével jár. Így pontosan tudjuk, hogy mi az, amire szükség lehet egy-egy nehezebb pillanatban és hogy mi lehet tökéletes ajándék a babalátogatáskor!
2

HandMade & WeMake

A legtöbb termékünket saját kezűleg készítjük, egészen a kezdetektől a csomagolásig. Mi tervezzük meg, saját gépeinkkel nyomtatjuk, varrjuk, és ha kész a termék, nagy odafigyeléssel csomagoljuk Neked!
3

100% garancia

Félsz az online rendeléstől? Ne aggódj miatta! 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre. Ha sérülten érkezett vagy mégsem olyan a rendelésed, mint amire számítottál, akkor küldd vissza eredeti állapotában és mi visszafizetjük Neked a teljes vételárat!
4

Gyors kiszállítás

Az egyedileg gyártott termékek piacán egyáltalán nem jellemző a pár napos kiszállítási határidő. Nálunk viszont igen! 2-4 nap alatt megérkezik Hozzád a rendelésed! Sőt, akár 1 napos szállítással is megrendelheted a kiszemelted! 🙂
5

Szállítás saját raktárból

Termékeinkből és alapanyagainkból nagy raktárkészletünk van, így rendelésedet szinte azonnal tudjuk teljesíteni, nem kell arra várnod, hogy valamelyik beszállítótól megérkezzen a termék.
6

Etikus vállalkozás

Nekünk -a Kismókus csapataként- egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy egy korrekt, vevőcentrikus vállalkozást teremtsünk mindenkinek. Ezért hoztuk létre a vevőbarát ügyfélszolgálatunkat és webshopunkat!