Tapéta gyerekszobába – Állatpark

12 490 Ft

Költöztesd be a bátor oroszlánt, aranyos pandát és jegesmacit a gyerkőcöd szobájába! Tuti, hogy imádni fogja, mert ezeknek a mókás figuráknak nem lehet ellenállni!

1 tekercs mérete: 50 cm x 280 cm

Cikkszám: BT-86581 Kategória: Címkék: ,

További információk

Tömeg150 g

Leírás

Indulhat az állatles? Lessétek meg a kedves kisoroszlánt, a zebrát, a pandamacit és az égig érő zsiráfot!

A tapéta egy szuper, nagy méretű beltéri dekoráció, mellyel akár teljes falrészeket vagy falakat díszíthettek, tehettek hangsúlyosabbá otthonotokban. Remekül passzol bármelyik szobába, így a gyerekszobát is feldobhatod velük!

A tapéta alapvetően határozza meg egy helyiség hangulatát, ezért rendkívül fontos, hogy milyet választunk belőle.

Bármilyet is keresel, webshopunkban biztosan megtalálod! Kínálatunkban szerepel minden stílus, az egészen letisztult daraboktól a részletgazdag, színes tapétákig. Egy dolog viszont közös bennük: csakis prémium minőségű, időtálló darabok.

Ha esetleg mégsem vagy elégedett az általunk küldött termékkel, ne aggódj! 30 napig garanciát vállalunk rá, igény szerint vagy visszautaljuk a termék árát, vagy pedig kicseréljük azt.

Használat

Hogyan rakd fel a tapétát?

A tapétáink rendkívül egyszerűen telepíthetőek, saját kezűleg is könnyedén felrakhatóak.

A legfontosabb az előkészítés, hiszen ez az alapja az egész folyamatnak.

A frissen mázolt falfelületeknek teljesen száraznak, a falaknak és a mennyezetnek pedig tisztának, száraz­nak és simának kell lennie. Végezz egy gyors ellenőrzést a falakon, hogy nem maradt-e egyenetlen felület, ami a tapétázás hatékonyságát csökkentené, és ha találsz ilyet, csiszold le közepes finomságú csiszolópapírral.

Ha minden hibát kijavítottál, a falat először le kell alapoznod, hogy ne szívjon magába túl sok ragasztót, és ez által ne gyengítse a bur­kolat megfelelő tapadását. Az alapozáshoz keverj ki tapétaragasztót, majd egy széles ecsettel vagy hengerrel vidd fel a falfelületre úgy, hogy egy vékony filmréteget képezzen. Az alapozás után 24 órával pedig neki is láthatsz a tapétázásnak!

Minden esetben sarokból, vagy ablak mellől kezdd el a tapéta felragasztást, ha teljes falfelületre tervezed feltenni. Tapétánk 52 cm széles, ezért 50 cm-t mérj ki a saroktól, és a kapott pontot vízmérték segítségével vezesd le függőlegesen. Így nem kell attól félned, hogy a tapétád görbén halad majd. Garantáltan függőleges eredményt fogsz kapni.

Elérkeztünk a tapéta felrakásához. A tapéta szélét illeszd az előbbiekben kijelölt vonalhoz és helyezd fel a tapétát. Ha az adott szél kellő pontossággal illeszkedik a támpontunkhoz, akkor a tapétát középről a két szél felé haladva tapétázókefével úgy simítsd a felületre, hogy ne maradjon alatta levegő. Miután a második lapot kellő pontossággal felragasztottuk, azután a két tapéta illeszkedési pontját varrathengerrel eldolgozzuk. Folyamatosan ellenőrizd a ragasztást, és ha a tapétával kapcsolatban bármilyen hibát tapasztalsz azt jelezd Nekünk!