Babafészek

10 990 Ft

Babafészek

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Sok kérdés felmerül bennünk, mielőtt kisbabánk megszületne. Többek között az is, hogy mire lesz majd szüksége, mit érdemes beszerezni ahhoz, hogy megkönnyítsd az első időszakot. Az elválás mindkettőtök számára rettentően furcsa lesz a kezdetekben. Ő kikerül abból a biztonságos, meleg közegből, amiben addig, a kilenc hónap alatt tartózkodott.  A kiságy kezdetekben még túl nagy tér számára, ezt tudod csökkenteni ezzel a remek termékkel. Azzal, hogy körül öleli, megadja számára azt a védelmet, amit már megszokott az anyaméhben.

További nagyon hasznos funkcióként emelhetjük ki, hogy az együtt alvás terén is sok segítséget tud nyújtani. Szerintem sokak félelme, hogy „mi történik, ha köztünk alszik a baba”, „mi van, ha ráfekszem véletlenül vagy leesik az ágyról?”. Nos, ezekre a felmerülő aggodalmakra mind megoldást nyújthat a babafészek. Vastag peremének köszönhetően biztosan nem fog kifordulni belőle, illetve téged is vissza fog tartani, ha esetleg fordulnál alvás közben.

Gyakorlatilag bárhol használható: kiviheted magaddal a nappaliba, a konyhába. Játszhattok benne a játszó szőnyegen vagy épp a kellemes szunyókálás kelléke lehet a friss levegőn. Utazás alkalmával is bátran vidd magaddal, hisz babád számára a megszokott közeg változatlan marad, illetve az esti elalvást is megkönnyíted ezzel. Az alja légáteresztő habmatrac, ami pontosan annyira lágy, amennyire fiziológiailag a baba gerincének szüksége van rá.

Mérete állítható a baba növekedésének megfelelően, hiszen a pereme zsinórral van összehúzva.

Tisztítás: 30 fokon mosható, de mégis inkább a ritkábban mosásba kerülő dolgokhoz javaslom, mert sűrű mosásnál megcsomósodhat.

Jellemzők:

Felső rész anyaga: 100% pamut

Alsó rész anyaga: 100% polyester

Oldal töltete: szilikonizált polyester

A termék teljes mérete nyitott állapotban: 105 x 65 cm +/- 2-3 cm

A fekvőfelület mérete: 74 x 37 cm +/- 2-3 cm

Fontos:

– A terméket babával együtt felemelni tilos!

– Szülői felügyelet mellett ajánlott a használata!

 

További információk

Minta

Szürke repülős, Rózsaszín malackás