Kenguru Simple 2 az 1-ben

12 990 Ft

Kedvező ár, egyszerű használhatóság.

Kategória:

Az első hónapokban rendkívül fontos, hogy a közted a gyermeked között lévő kötelék mégjobban elmélyedjen és megerősödjön. A Kenguru Simple pont ebben segít, hiszen minden erőfeszítés nélkül, kényelemben és biztonságban a mellkasodon tartja a babát, így egész nap együtt lehettek anélkül, hogy elfáradna a karod, meg kéne erőltetned magad vagy kényelmetlen lenne a babának.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a mellkasodon fekve tökéletes biztonságban tudhatod gyermeked, szemmel tarthatod minden kis mozdulatát és gyönyörködhetsz benne egész nap!

Ideális egészségügyi szempontokból is, hiszen elősegíti az egészséges gerincfejlődést csecsemőkortól kezdődően, egészen kisgyermekkorig.

3,5 kg-tól 9,1 kg-ig használható! Elől, a mellkasra fektetve maximum 10 kg-ig hordozd gyermeked, az egészséged, a gerinced és a tartóizmaid megóvása érdekében. Ha a baba már több, mint 10 kg, akkor inkább a hordozót vagy a babakocsit részesítsd előnyben.

Ne aggódj amiatt, hogy kényelmes e gyermekednek a kenguru, hiszen a gyerekek imádják, kényelmes, puha kialakítása miatt! És természetesen a kicsik édesanyjuk folytonos közelsége miatt is kifejezetten szeretik ezt a típusú hordozót.

  • lecsatolható nyálfogó kendő
  • könnyen kezelhető
  • puha, kényelmes belső rész a babának
  • az EN 13209-2: 2005 szerint tesztelve