Kenguru Discovery 6 az 1-ben

23 990 Ft

Egyszerű használat, prémium kivitelezés és anyaghasználat. Legjobb választás!

Kategória:

A nagyon lágy és jól szellőző 6 az 1-ben hordozó puha anyagból készül ezért kényelmes a használata és mégis könnyű tisztítani.

Az első hónapokban rendkívül fontos, hogy a közted a gyermeked között lévő kötelék még jobban elmélyedjen és megerősödjön. A Kenguru Discovery pont ebben segít, hiszen minden erőfeszítés nélkül, kényelemben és biztonságban a mellkasodon tartja a babát, így egész nap együtt lehettek anélkül, hogy elfáradna a karod, meg kéne erőltetned magad vagy kényelmetlen lenne a babának.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a mellkasodon fekve tökéletes biztonságban tudhatod gyermeked, szemmel tarthatod minden kis mozdulatát és gyönyörködhetsz benne egész nap!

Ideális egészségügyi szempontokból is, hiszen elősegíti az egészséges gerincfejlődést csecsemőkortól kezdődően, egészen kisgyermekkorig.

3,5 kg-tól 20 kg-ig használható! Elől, a mellkasra fektetve maximum 10 kg-ig hordozd gyermeked, az egészséged, a gerinced és a tartóizmaid megóvása érdekében.

Ne aggódj amiatt, hogy kényelmes e gyermekednek a kenguru, hiszen a gyerekek imádják, kényelmes, puha kialakítása miatt! És természetesen a kicsik édesanyjuk folytonos közelsége miatt is kifejezetten szeretik ezt a típusú hordozót.

Ez a modern tervezésű és nagyon gondosan kifejlesztett hordozó csípőüléssel is rendelkezik, és 3,5-20 kg súlyú csecsemőknek vagy születésétől 36 hónapos korig alkalmas.

Ez lehetőséget ad arra, hogy a gyermeket 6 különböző helyzetbe vigye: feléd nézve, a világ felé nézve, hátra felé, a csípőülést a maga felé, a csípőülést a világ felé, a csípőülést az oldalán.

A csípőülésnek nem csúszós felülete van, amely biztonságos és kényelmes szállítást biztosít gyermekének, és enyhíti a gerinc nyomását a szülő egész törzsében.

További bónuszai a cserélhető huzat, a nagy zsebek a kiegészítőknek, valamint a puha zsák, ami a jobb légáramlás érdekében eltávolítható.