Akció!

3D mágikus rajztábla (a gyerekek imádják)

3 790 Ft

Beépített LED megvilágítással és 3D szemüveggel.

Kategória:

A gyerekek, már egy éves koruktól szeretnek rajzolni, ez nagyon fontos, mert számos olyan képességet fejleszt a rajzolás, ami később elengedhetetlen lesz a kismókus megfelelő fejlődéséhez.

Fejleszd Te is gyermeked vizuális képességeit és kompetenciáit!
Hogy milyen készségek fejleszthetőek a rajzolás segítségével?

Finommotoros készségek

A finommotorika olyan kis izmokat használ, amik a kéz- és lábujjakban találhatók. Ezeket a készségeket gyakran használják olyan tevékenységekben, mint például a rajzolás. Éppen ezért ha gyermekünk gyakrabban rajzol, ezen készsége is gyorsabban fejlődhet.

Kognitív készségek
A kognitív készségek elsősorban a tanuláshoz és a problémamegoldáshoz kapcsolódó mentális készségek.
A kognitív készségek fejlődnek a színek megtanulásával, egyes bonyolultabb alakzatok lerajzolásával.

Kommunikációs és nyelvi készségek
Természetesen a beszédkészséget is erősíti, hiszen nekünk szülőknek is mindig elmesélik a gyerkőcök, hogy éppen mit alkottak! Ha hagyjuk a kicsikét kibontakozni a mesélésben, egész kis monológot is képesek elmondani a rajzukról, vagy azzal kapcsolatban.

Ráadásul szuper dekoráció, amit akár napról napra is megváltoztathat gyermeked! Ha éppen dinókat szeretne a szobájába, akkor dinók lesznek, ha kutyusokat, akkor kiskutyák diszítik majd a Mágikus rajztáblát!

A gyerekek imádják ezt a kütyüt, a kapott filcekkel NEON színnel és 3D-ben is rajzolhat, ráadásul bárhányszor egyszerűen le is törölheti.

Beépített LED lámpával rendelkező rajztábla, amellyel fluoreszkáló rajzok készíthetőek. A csomag része 4 db színes filctoll, 3 db dinoszaurusz sablon, amely könnyen átrajzolható! A szett segítségével bármilyen rajz készíthető, fejlessze gyermeke kreativitását! A kitámaszóval akár a gyermekszoba dekoreleme is lehet az alkotás. A tábla kiváló alternatívája lehet a hagyományos rajzlapoknak és filctollaknak.

  • Használható világító képként is
  • Energiatakarékos, elemes működés
  • Dinoszauruszos sablonok a csomagban
  • 4 különböző színű filctoll
  • 1 db törlőkedő
  • 1 db szemüveg