fbpx

Sziasztok! Szeretettel köszöntünk Titeket a Kismókus baba-mama a webshop Blogján. Első körben be szeretnénk mutatkozni Nektek, hogy kik is vagyunk mi, a #Kismókus csapata.

?2021 legelején döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy olyan webshopot, ahol minden anyuka, apuka, családtag és ismerős megtalálhatja azokat a különleges, egyedi termékeket és ajándékokat, amelyekkel egy igazi mesebirodalmat varázsolhat a gyerkőcöknek. Igyekeztünk olyan ajándékötleteket megálmodni, amik kicsit kitűnnek a már jól ismert formák és minták közül, nagy figyelmet fordítva a minőségre, letisztultságra és szépségre. Már alig várjuk, hogy megtudjuk mit szóltok hozzájuk!? Március 31-én indulunk, lesd meg a webshopon, hogy milyen termékeket alkottunk számotokra.

?Emellett szeretnénk kialakítani egy hangulatos, nyugis Instagram oldalt is, ahol olyan tartalmakat osztanánk meg veletek, amik kapcsolódnak a szülői örömökhöz, kötelezettségekhez és nehézségekhez, hiszen ez egy kimeríthetetlen téma! Reméljük, majd Ti is feltöltődtök kicsit a tartalmainktól, és bekapcsolódtok a beszélgetésbe a posztjaink alatt.?

Leave a Reply

5% kedvezmény MA!
Majdnem...
15% kedvezmény MA!
Talán legközelebb!
10% kedvezmény MA!
20% kedvezmény MA!
Majdnem...
Ez nem a Te napod
Nézz vissza később!
Ingyenes szállítás
Nagyon sajánlom
Ma nincs szerencséd
Pörgess és nyerj!!
Add meg az email címed és adj esélyt magadnak a győzelemre!
A szerencsekerék alapszabálya:
  • Naponta egy játékos, csak egyszer pörgethet
  • Minden kupon csak egyszer felhasználható
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0